kenteken-info.nl | inruiltaxatie.nl | tellerrapport.nl

Hoe de autopas u kan helpen bij een goede autowaardering

De autopas helpt ons om een auto te kopen met een correcte kilometerstand. Een tellerstand waar niet mee is geknoeid en een tellerstand waarvan men zeker weet dat deze klopt. Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken om zo een geweldige auto te kopen. Een auto met een correcte waardering en dus een auto waar u niet teveel voor betaald. Het is belangrijk voor iedereen om met een zo hoog mogelijk transparantie een auto te kopen en ook te verkopen. Alle partijen zijn hierbij gebaat.

Bijna 10 miljoen auto's in de database!

Het is geweldig om te weten dat de database van de autopas al gevuld is met bijna 10 miljoen auto's. En van die 10 miljoen auto's zijn 90 miljoen kilometerstanden genoteerd. Iedere keer als een auto naar een garage gaat is het inmiddels wettelijk verplicht voor de garage om de kilometerstand op te nemen en door te geven. Iedere keer als een auto voor onderhoud naar een garage gaat of voor een APK controle, schadeherstel of zelfs een taxatie dan zal de kilometerstand opgenomen worden. De database van de autopas zal dus alleen maar voller en voller worden. En dat is goed nieuws voor iedereen.

Hoe kunt u controleren of de autopas gegevens kloppen?

Via het internet is het gemakkelijk om de gegevens van de autopas te controleren. U zult snel zien en ontdekken wat de juiste kilometerstand is en wanneer voor het laatst de kilometerstanden zijn doorgegeven via een garage. Op die manier ziet u wat er allemaal mogelijk is.

Een auto om van te dromen!

Soms lijkt het allemaal wat te mooi. Een auto van een oud dametje welke altijd in een garage heeft gestaan. De auto zit mooi in de verf en de binnenkant is lekker schoon. Het oude dametje heeft nooit gerookt in de auto en de banden zien er ook nog als nieuw uit. Daarnaast is de prijs zeer aantrekkelijk en de kilometerstand is ongelooflijk laag! Hoe mooi het ook allemaal lijkt! Het is tijd en belangrijk om alle gegevens te controleren. Het gemakkelijkste is natuurlijk om eerst een proefrit te maken. Daarnaast is het heel gemakkelijk om de kilometerstand te controleren via de autopas. En dat zal snel en goed inzicht geven in de daadwerkelijke waarde van de auto.

Kilometerstand Check

U kunt gemakkelijk online controleren of de kilometerstand van een occasion logisch is.