kenteken-info.nl | inruiltaxatie.nl | tellerrapport.nl

Veelgestelde vragen

Wat kost een Tellerrapport?

Een Tellerrapport kunt voor slechts € 2,49 krijgen. De kosten voor een rapport zijn veel lager dan wanneer de kilometerstanden onjuist zijn.

Waarom is het verstandig om een Tellerrapport op te vragen?

Door een Tellerrapport op te vragen krijgt u meer inzicht in de juistheid van de kilometerstanden. Hierdoor voorkomt u dat u een auto koopt met een onjuiste kilometerstand.

Wat is er nodig om een Tellerrapport op te vragen?

Een Tellerrapport is gemakkelijk op te vragen op basis van de huidige kilometerstand en het kenteken. Ook zijn uw naam en uw email nodig om het Tellerrapport naar u toe te kunnen sturen.

Hoe betrouwbaar is het Tellerrapport?

Wij werken samen met verschillende partijen om u een zo zorgvuldig en correct mogelijk Tellerrapport te geven. Een van de partijen is de Rijksdienst Wegverkeer.

Waarom moet ik betalen voor een Tellerrapport?

Voor het onderhoud van onze website en ook het verkrijgen van de meest recente informatie over de tellerstanden maken wij kosten. De kosten van een Tellerrapport dragen bij om deze kosten te dekken.

Is het Tellerrapport onafhankelijk?

Wij zijn niet verbonden aan een partij om uw auto in te kopen of te helpen verkopen. Hierdoor kunnen wij u een onafhankelijk Tellerrapport bieden.

Hoe vraag ik een Tellerrapport aan?

Via onze website kunt u in een viertal stappen een Tellerrapport aanvragen. Het is erg gemakkelijk en de stappen leiden u gemakkelijk door het hele proces om een Tellerrapport aan te vragen.

Waarom moet ik mijn naam en email adres doorgeven?

Om het Tellerrapport naar u te verzenden hebben wij uw email adres nodig. Om het Tellerrapport een persoonlijk tintje te geven vragen we om uw naam.

Hoe komt het Tellerrapport tot stand?

Het Tellerrapport wordt samengesteld uit verschillende informatiebronnen. Een van de bronnen voor het Tellerrapport is de Rijksdienst Wegverkeer.

Werkt het Tellerrapport alleen voor auto's?

Op dit moment werkt het Tellerrapport alleen voor auto's. Het is namelijk wettelijk verplicht sinds 2014 voor garages om de kilometerstanden van auto's bij te houden.

Kilometerstand Check

U kunt gemakkelijk online controleren of de kilometerstand van een occasion logisch is.