kenteken-info.nl | inruiltaxatie.nl | tellerrapport.nl

De Nap Check? De nationale auto pas check!

Bent u van plan om een nieuwe auto te gaan kopen? Een auto welke nog wat mooier is dan uw huidige auto? Of misschien wel uw eerste auto? Dan is het natuurlijk goed om hier slim bij te zijn. En dat kunt u op verschillende manieren doen. Ten eerste zult u onderzoek moeten doen naar de prijzen van de verschillende auto's welke u wilt gaan kopen. Wat is een redelijke prijs? Wat mag u aan kosten verwachten? En onderzoek ook wat de wegenbelasting is en de verzekeringspremie voor uw auto. Onderzoek alles en denk hierbij ook aan de Nap check. Het is belangrijk om alles goed te onderzoeken om zo een goede aankoop te kunnen doen.

Waar moet u op letten als u een auto gaat kopen?

Laten we u nog een aantal tips geven als u een auto gaat kopen. We hebben zojuist de Nap check genoemd. Nap staat voor nationale auto pas en is een pas welke aangeeft dat de kilometerstand correct is. Er zijn in het verleden veel problemen geweest met autoverkopers welke de kilometerstanden van de auto's terugdraaiden. Het is belangrijk om hier natuurlijk op te letten. Een auto met minder kilometers is immers meer geld waard. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor een auto met een Nap check, zodat u weet dat de kilometerstand correct is en er niet mee is geknoeid.

Enkele andere tips naast de Nap Check

Naast de Nap check is het belangrijk om ook op andere zaken te letten. Kijk naar de staat va de auto van binnen en van buiten. Kijk ook of er schade is geweest welke is gerepareerd. Kijk daarnaast naar het soort brandstof en hoe goed dit aansluit bij uw rijgedrag. Als u veel rijdt dan kunt u natuurlijk veel beter een diesel of Lpg auto overwegen dan een benzine auto. Kijk dus naar de mogelijkheden en hoe ook u hier profijt van kunt krijgen. Het is goed om niet alleen naar een maand te kijken, maar naar het hele jaar. Misschien maakt u in de zomervakantie wel een lange rit en is het beter om dus toch te kiezen voor een diesel of Lpg auto.

Wees slim en verstandig en onderhandel!

De beste tip is natuurlijk dat u na de proefrit moet kijken naar de mogelijkheden om de prijs te verlagen. Onderhandel goed om een lagere prijs te krijgen en om niet de volle prijs te betalen. Eigenlijk bent u als koper altijd in een positie om korting te krijgen. Bij het kopen van een auto is het eigenlijk standaard dat de verkoper een deel onderhandelingsruimte heeft ingecalculeerd.

Kilometerstand Check

U kunt gemakkelijk online controleren of de kilometerstand van een occasion logisch is.