kenteken-info.nl | inruiltaxatie.nl | tellerrapport.nl

Een tellerrapport om geld mee te besparen!

Het is toch geweldig om nu eindelijk een auto te kunnen kopen, waarvan u zeker weet dat de kilometerstand helemaal goed is? Het is toch eigenlijk geweldig! Sinds januari van 2014 wordt wettelijk bijgehouden wat de kilometerstanden van een auto zijn. En daaruit spreekt toch eigenlijk wel hoe belangrijk het is voor onze maatschappij? En ook hoe belangrijk het is voor ons allemaal om een goede en correcte weerga van de kilometerstand te krijgen.

Een controle van de tellerstanden van een auto

U kunt bij het Rdw (rijksdienst wegverkeer) een goede weergave krijgen van de kilometerstanden van een auto. U kunt via het internet de kilometerstanden controleren. U krijgt van het Rdw een tellerstand en kunt daarmee met een geruster gevoel een nieuwe auto gaan kopen. In het tellerrapport zal vervolgens staan of het tellerraport geldig is en of het, het laatste afgegeven rapport is. Het is ook mogelijk om online een tellerrapport te controleren door het documentnummer in te voeren.

Wat is er nog meer belangrijk naast het tellerrapport bij het kopen van een auto?

Naast het tellerrapport zijn er natuurlijk nog andere zaken belangrijk. Denk hierbij aan het laatste APK rapport. Ook is het belangrijk om de onderhoudshistorie in te zien. En boven alles is het natuurlijk belangrijk om te zien of er veel schade aan een auto zit en hoe hij er van binnen uitziet. Het zegt vaak veel over hoe men met de auto omgegaan is. Dat u de auto mooi moet vinden is natuurlijk ook van groot belang.

Een grondige controle en taxatie?

Het is ook mogelijk om een grondige taxatie uit te laten voeren door een autogarage. De garage kan u helpen om de auto te taxeren. Daarnaast zult u precies weten wat er wel en niet goed is aan de auto. U krijgt een uitstekend beeld van de auto, aangezien een professional de auto aan het controleren is. Het is goed om dit te laten doen en om de echte waarde van de auto te ontdekken. Hoewel een auto taxatie natuurlijk ook geld kost is het belangrijk om te weten dat een auto taxatie u ook geld kan opleveren. Het zorgt voor een sterke onderhandelingspositie voor uw nieuwe aankoop.

Wees slim!

Begin bij de basis en doe eerst uw eigen onderzoek. Lees de rapporten en kijk op websites naar soortgelijke auto's. Ontdek vervolgens wat de waarde van een auto kan zijn. Controleer ook het tellerraport en vraag meer informatie op over de auto. Als u de auto graag wilt gaan kopen dan is het slim en goed om te kijken naar een expert om u te helpen om de auto van uw dromen te gaan kopen.

Kilometerstand Check

U kunt gemakkelijk online controleren of de kilometerstand van een occasion logisch is.